Beestenboel bij atelier ARToMoNDo

Opening donderdag 20 september 16.30 uur

BEESTENBOEL BIJ ATELIER ARTOMONDO

De winkel en de expositieruimte van Atelier ARToMoNDo aan de Nieuwstraat wordt een beestenboel. Schilderijen, tekeningen, dieren in druktechniek en pyrografie en ruimtelijke dieren van papier maché, textiel en klei; ze zijn er allemaal. Het idee om met dieren als thema te werken ontstond tijdens de zomerbarbecue. Bijna alle deelnemers hebben dieren of hebben ’iets’ met dieren. Een kunstenares die zeer bedreven is in pyrografie, ofwel houtbranden, heeft prachtige tableaus gemaakt van diverse dieren . De kunstenaars van ARToMoNDo hebben de afgelopen maanden hard aan hun dieren gewerkt en willen dit graag laten zien op donderdag 20 september om 16.30 uur. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken. De expositie is geopend tot 1 november op dinsdag tot en met vrijdag van 09.00-16.30 uur en op zaterdag van 13.00-17.00 uur.

Voor meer informatie kunt u terecht bij
Marianne de Bakker.

Tel. 06-24645934
info@artomondo.nl