Wow, mij is gevraagd of ik blogs wil gaan schrijven voor de spiksplinternieuwe website van Atelier KunstWerkt! Dat voelt als een eer en ook voel ik me daardoor zo heel erg gezien. Dat is trouwens voor mij één van de gouden waarden die ik mocht ervaren in de jaren dat ik deelneemster bij (toen nog) Atelier Artomondo was.

Ja…ik schrijf in de verleden tijd, want 9 april jl. ben ik namelijk officieel gestopt als deelneemster. En dat voelt raar, maar ook goed en een beetje eng.

Ongeveer vier jaar lang was het Atelier voor mij als een cocon… In een veilige, rustige omgeving kon ik mijn creatieve talenten ontplooien, verdiepen en het delen met andere deelnemers. Het bood structuur om twee dagdelen in de week naar het Atelier te gaan, zonder dat ik ook maar enig moment een verplichting voelde. En dat is voor een vrijheidslievend persoon als ik een belangrijk gegeven 😉 Maar…Verbonden met het Atelier blijf ik zeker!

Zo ga ik een keer een workshop ‘Steen vilten’ geven en word ik cursist.

Eigenlijk voelt dit als een nieuw podium voor mij. Zeker in het kader van het mijzelf laten zien. Een nieuwe deur is voor mij geopend waar ik Marianne de Bakker en Chris Visser dankbaar voor ben. 

Marjanne