Zakelijk

Voor bedrijven

Af en toe heb je als bedrijf behoefte aan creatieve denkkracht. Om na te denken over een nieuwe visie, missie of producten. Om je organisatie anders in te kleden. Of gewoon om plezier te ervaren met elkaar en elkaar talenten te leren zien en benutten. We maken daarvoor op maat een programma voor u. Voor een teams of live meeting in ons atelier of bij onze partners De Fermerie of Nieuw Sion.

Creatieve denkkracht

We werken als (creatief) adviseur voor overheid en bedrijfsleven die soms behoefte hebben aan out of the box denken.

Opdrachtgevers zijn onder andere Raedthuys, Stichting IJssellandschap, Stavoor, Zwolse Poort en de gemeente Apeldoorn.

Train de trainer

Onze jarenlange ervaring in creatief werken met mensen met een beperking dragen we graag over aan medewerkers van zorginstellingen, scholen en kunsteducatiecentra.

Workshops

Wij geven creatieve workshops in ons gezellige atelier aan groepen vanaf  5 personen op ieder gewenst tijdstip (ook weekend of avond). Ook geschikt als teambuilding of onderdeel van een vergadering. Er kan aan een gezamenlijk werk of thema worden gewerkt.

We hebben korte workshops van 1,5 uur (€ 22,50 pp) waarvan de workshop ‘brain art’ (tekenen zonder op je papier te kijken waardoor je je creatieve rechter hersenhelft aanspreekt) het vaakst wordt geboekt. Ook haiku’s schrijven is fijn in deze tijd te doen. De andere creatieve workshops (schilderen, keramiek, mozaiek, grafiek) duren 2,5 uur ( € 30,- pp).

Lokaties

Nieuw Sion Diepenveen

Nieuw Sion in Diepenveen is een voormalig katholiek monniken klooster op ca. 10 km afstand in de bossen buiten de stad. Het klooster biedt veel ruimte voor stilte, bezinning, activiteiten en samenkomsten voor groepen. Er zijn over overnachtingsmogelijkheden, dus meerdaagse activiteit voor groepen is mogelijk. 

De Fermerie 

De Fermerie is een voormalig ziekenhuis uit 1634, gerestaureerd in 1840 dat nu in gebruik is als buurtcentrum, café en openbare ruimte. Het beschikt over een professionele geoutileerde keuken en veel ruimte voor bijeenkomsten en evenementen.