Aan onze site wordt nog hard gewerkt!

Over ons

Adres

Atelier | Galerie KunstWerkt

Nieuwstraat 20  | Deventer

Postadres

Nieuwstraat 20
7411 LM  Deventer

Telefoon

Chris Visser
06 24 64 59 34

Marianne de Bakker
06 83 97 53 14

 

Routebeschrijving

De Nieuwstraat ligt in de oude Deventer binnenstad. Tot 11 uur kan je met de auto bij ons pand komen. Daarna moet je je auto parkeren in een van de parkeergarages: Centrum, Stadspoort of station. Het is dan nog 5 minuten lopen. Kom je met de fiets dan kan je die voor de deur zetten. Kom je met de trein of bus loop dan vanaf het station de Singelstraat in en loop in een denkbeeldige lijn rechtdoor. Bij de nieuwe bibliotheek aan de Stromarkt sla je rechtsaf de Nieuwstraat in. 

Visie

Kunst maken geeft ruimte in je hoofd. Ruimte voor nieuwe ideeën. Ruimte voor jezelf. Door samen met andere mooie dingen te maken ontstaan nieuwe verbindingen.

We doen niet aan etiketten en iedereen is welkom in ons atelier. Ons uitgangspunt is dat je mag zijn wie je bent. 

Wie zijn wij

Marianne de Bakker

Ik ben in 2010 met Kunstwerkt, toen nog ARToMoNDo, begonnen. Als kunstenaar was ik vooral bezig met community-art; het verbinden van mensen door middel van kunst. En dat is ook wat we bij Kunstwerkt doen. Iedereen is welkom en leert zichzelf en de ander kennen door kunstzinnig en creatief bezig te zijn. Ik raak nog steeds ontroert als ik zie hoe mensen uit hun schulp kruipen, groeien en meer grip op hun leven krijgen door creatief bezig te zijn. Ik ben blij dat ik daaraan mag bijdragen. Verder ben ik een liefhebber van het werk van sommige van onze deelnemers; Art Brut, rauwe kunst.

 

 
Christina Visser

Obita nimodit, sitio quis rectatur, tem nis sunt eum intotae nobitam quam laccullendae posa non resti as aliquam, es et hariasp eritas velendel idicide plaboria consentus et et aut rendis aut pe odi inti sum.

 

 

En onze andere medewerkers:

Danielle van Strien , Dianne Hekkelmans, Dino v/d Heiden, Reiny van De Fermerie, Henk van Nieuw Sion

Contact met ons

Privacyregelement

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De AVG versterkt de positie van de mensen van wie gegevens worden verwerkt. Zij hebben nieuwe en verbeterde privacyrechten gekregen.
Atelier KunstWerkt heeft daarom de gegevensverwerking van onze deelnemers en de wettelijke grondslag ervan in kaart gebracht in een privacyreglement. De deelnemers moeten toestemming verlenen om hun gegevens te bewerken.