Over ons

Adres

Atelier | Galerie KunstWerkt

Nieuwstraat 20  | Deventer

Postadres

Nieuwstraat 20
7411 LM  Deventer

Telefoon

Chris Visser
06 83 97 53 14

Marianne de Bakker

06 24 64 59 34

Openingstijden

Dinsdag tot vrijdag 10-16 uur

Routebeschrijving

De Nieuwstraat ligt in de oude Deventer binnenstad. Tot 11 uur kan je met de auto bij ons pand komen. Daarna moet je je auto parkeren in een van de parkeergarages: Centrum, Stadspoort of station. Het is dan nog 5 minuten lopen. Kom je met de fiets dan kan je die voor de deur zetten. Kom je met de trein of bus loop dan vanaf het station de Singelstraat in en loop in een denkbeeldige lijn rechtdoor. Bij de nieuwe bibliotheek aan de Stromarkt sla je rechtsaf de Nieuwstraat in. 

Wie zijn wij

Ons team bestaat uit kunstenaars  docenten en vrijwilligers Marianne de Bakker, Chris Visser, Diane Hekkelman, Daniëlle van Strien, Sienie Musters, Agnes van Noort, Elke Pilz en Alice Oortgiesen.

Ben je er nieuwsgierig naar ons, klik dan hier voor meer informatie.

Ons team bestaat uit kunstenaars en Docenten: Marianne de Bakker, Chris Visser, Diane Hekkelman en Daniëlle van Strien en vrijwilligers: Elke Pilz en Alice Oortgiesen.

Ben je nieuwsgierig naar ons, klik dan hier voor meer informatie.

Visie

Kunst maken geeft ruimte in je hoofd. Ruimte voor nieuwe ideeën. Ruimte voor jezelf. Door samen met andere mooie dingen te maken ontstaan nieuwe verbindingen.

We doen niet aan etiketten en iedereen is welkom in ons atelier. Ons uitgangspunt is dat je mag zijn wie je bent. 

Partners/Links

Kunstwerkt werkt samen met allerlei partners op het gebied van cultuur en welzijn, onder andere:

Contact met ons

Privacy

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De AVG versterkt de positie van de mensen van wie gegevens worden verwerkt. Zij hebben nieuwe en verbeterde privacyrechten gekregen.
Atelier KunstWerkt heeft daarom de gegevensverwerking van onze deelnemers en de wettelijke grondslag ervan in kaart gebracht in een privacyreglement. De deelnemers moeten toestemming verlenen om hun gegevens te bewerken.

Meer over privacy lees je hier.